vrijdag 13 augustus 2010

Nieuwe start

Na jaren gebruik gemaakt te hebben van weblog zijn we nu over naar blogger.
Blogger is toch iets gebruiksvriendelijker, alhoewel ik daar ook over begon te twijfelen nadat ik ineens opnieuw kon beginnen om alle berichten over te zetten maar gelukkig had ik me 1 cijfertje vergist en waren het er niet 172 maar 72 alhoewel ik nu wel dicht bij de 172 kom na het dubbel te hebben moeten doen ;-))

Ik zal mijn best doen om het hier up to date te houden met verhaaltjes en foto's van Bea!

De lay out is nog niet zoals het hoort en uiteraard komt er nog een mooie banner bovenaan te staan maar dat vergt weer enige arbeid.

2 opmerkingen:

Belle Brocante design zei

O.m.g. wat een werk! Maar het wordt mooi hier dat zie ik nu al, maar dat komt natuurlijk grotendeels door de prachtige lieve Bea!
Bedankt voor al je lieve reacties bij ons enneh nu kan ik jouw Bea lief ook volgen! Ze lijkt wel wat op onze Benthe he. Net als Benthe geen stop wat Lotje en Saar wel hebben. Ik vind Bea's kleur zo prachtig met die mooie aftekening en volgens mij heeft ze een perfecte vacht... Er zijn nu 5 pups geboren maar ik heb ff geen puf om het op ons Blog te zetten!

Tot morgen,
Annemiek

JitsKe zei

Héééé lieve Bea!!
Wat een bjoetie ben je toch .Een prachtige foto Petra van je lieve meissie..Ik kan het zien aan Bea haar grote maar anders twijfel ik wel eens tussen die van mij...Geef ze een knuffel van ons he.
Ps. een prachtige site Peet!