dinsdag 21 augustus 2007

Vakantie deel I

Vrouwtje zegt, we gaan op vakantie naar Oostenrijk en dat ik er vroeg uit moet, dat ik niet meteen eten krijg en heel lang in de auto moet zitten. Jaja zal allemaal wel:  Oostenrijk, wat zou dat zijn??????  Nou jeetje dat is wel erg vroeg eruit maar gelukkig kan ik in de auto lekker verder slapen. Hee baasje stopt, zouden we er al zijn? Baasje moet even tanken hoor ik, hmmmmmmm en ik dan? Nouja zeg na ff gesnuffeld te hebben in het gras word ik op de kofferbak gezet en krijg een schamel snoepje, hallo: ik heb honger hoor.......nee zegt vrouwtje, straks krijg je eten! Vooruit dan maar: ik ga een tukje doen.



Dscf2180_1



Het zonnetje schijnt en baasje gaat de airco aanzetten, lekker zo, ik draai me nog maar even om. Zo we stoppen, he dat is leuk hier, een hondenbar, hmmmm alleen maar brokken die ik niet lust en water maar daar heb ik ook geen zin in, vrouwtje heeft vast wel iets lekkers bij en jawel hoor.........zo dat smaakte lekker.



Dscf2192



Jeetje wat is het leuk hier, is dat nou Oostenrijk?



Tussenstop_in_duitsland



Hoor dat vrouwtje zegt dat we in Duitsland zijn en dat we nog lang in de auto moeten, nouja, slapen dan maar weer he! He, voel me niet zo lekker, joehoe, vrouwtje, baasje, ik moet wat doen hoor.....joehoe........zal ik maar gaan hijgen dan misschien dat dat helpt, hee we stoppen, gelukkig kan ik eindelijk wat doen..zo dat lucht op, nou rijden maar weer...........



"Serfaus, here we are" hoor ik wat betekent dat nou weer? We stappen uit, ik mag mee naar binnen, hmmmmmmmm best leuk hier, ik hoor een mevrouw zeggen: ooooooo ganz klein, jaja straks krijg ik nog een complex .....Deur gaat open, ik moet over zo'n enge drempel heen en de deur gaat weer dicht, ik durf wel maar baasje niet die gaat met de trap maar dat durf ik weer niet.



O......dat is een lange gang, rennen maar.............................nog een keer en nog een keer, hmmmm ik denk dat ik me hier wel ga vermaken................





Hotel



Wordt vervolgd.......